menu sluit menu

Deinze Yacht Club

Afgelast – Zaterdag 24 okt: Bubbelse wandeling en Herfstbarbecue – Afgelast

Wat een gek jaar hé ? Zo zonder bijeenkomsten in onze geliefde club… daarom op de valreep een aangepaste activiteit… in bubbels en coronaproof. We plannen een bubbelzoektocht/wandeling in de Brielmeersen en sluiten de wandeling af met een Herfstbarbecue in de Brielschuur  (vernieuwde cafetaria van de Brielmeersen)

We verwachten jullie om 16 u aan ons clubhuis in bubbels van 2 tot (max) 4 personen. De wandeling/zoektocht duurt tot ongeveer 18 u. Om 18 u 30 worden we verwacht voor de barbecue in de Brielschuur waar we tafelen in dezelfde bubbel  (barbecue, vispannetje of veggie zijn mogelijk, de bediening gebeurt aan tafel, de regels van de horeca zijn van toepassing).

Bij slecht weer, vervalt de wandeling en wordt deze vervangen door een kwis in de Brielschuur om 16u.

Inschrijven kan door  24 € per persoon  over te schrijven op het bekende nummer van DYC BE53 9731 2479 2453 dit tegen woensdag 14/10/20 en door een mail te sturen naar feesten@deinzeyachtclub.be met vermelding van de leden van jullie zelfgekozen bubbel en wat jullie willen eten : barbecue, vispannetje of veggie.

Enkel aansluiten voor het etentje kan, een bubbel van 2 personen  of je eigen gezin mag ook. We zullen daags voordien laten weten of de wandeling doorgaat of het de kwis wordt (bij storm, sneeuw, …) op onze vernieuwde DYC website

3 oktober 2020

Afgelast – Zondag 22 nov: Sinterklaasintocht – Afgelast

De traditionele intocht van Sinterklaas in Deinze, vanaf Astene Sluis. Onze leden begeleiden de boot van de Sint tot aan het Poppeplein.

10 mei 2020